Snedkeri

 

DIN LEVERANDØR AF BRANDPARTIER OG GLASSKILLEVÆGGE
Snedkeriet udfører specialproduktion af glasspartier i høj kvalitet. Gennem de seneste 20 år har snedkeriet haft særlig fokus på produktion af brandpartier og glasskillevægge til indvendig ruminddeling og udvendige vinduesløsninger. Vi benytter en ren trækonstruktion, og har dermed fleksibiliteten til individuelle tilpasninger af profiler og overflader. Senest har snedkeriet i 2017 opnået DBI klassifikation (EI30/EI60) af udvendige brandpartier i både træ/træ og som de første i Danmark også med en træ/alu konstruktion. 

Indvendige glasskillevægge og brandglaspartier
Snedkeriet har i samarbejde med vores glasleverandør opnået EW30, EI30 klassificering samt EI60 glasvæg klassifikation. Alle glaspartier er egnede til adskillelse mellem gangarealer og lukkede rum, og sikrer optimale lysforhold. Alle emner kan leveres i alle træsorter og overflader samt færdiglakerede i alle farver.

Udvendige brandglaspartier
Snedkeriet producerer DBI klassificerede faste brandpartier i træ/træ og træ/alu. Desunden produceres brandmærkede vinduespartier og døre til godkendelse på indbygningsstedet af den lokale brandinspektør. Vi har sammen med glasleverandøren testet konstruktionen iht. brandevne med særdeles positivt resultat til følge. Vi benytter en karm- rammeopbygning, der er anvendelig i stort set alle facadeløsninger, og kan levere partier som topstyret og fast eller en kombination af begge dele.

Se video her: STB Snedkeri

Se brandgodkendelser her:

Indvendig DBI Rapport EI30  DBI Rapport EI60  DBI Rapport EW30 

Udvendig  DBI Rapport EI30  DBI Rapport EI60 

              

Skovbøllingvej 17
7300 Jelling
Tlf: 75871767

 

 BROCHURER 

 

ERHVERVSDOMICIL VEJLE
loading